Snel ERA Makelaars
Leusden
033 - 494 77 20

ERA BEDRIJFSMAKELAARS ZOEKT, ADVISEERT EN BEGELEIDT:

Uw BOG-partner met kennis van regionale zaken

Als ondernemer komt er veel op u af. Wet- en regelgeving, fiscale zaken, milieuzorg, arbeidsomstandigheden… U wordt geacht van vele markten thuis te zijn. Daarnaast stelt u hoge eisen. Aan u zelf, maar ook aan uw bedrijfspand en de locatie daarvan.

Of u nu een winkel in een historisch stadscentrum zoekt of een kantoorunit op een net opgeleverd bedrijventerrein, u wilt een pand dat aan al uw wensen voldoet. Qua plek, oppervlakte, indeling, bereikbaarheid en niet te vergeten uitstraling. Dan is het een geruststellend idee dat u voor al uw vragen op vastgoedgebied terecht kunt bij een deskundige en betrouwbare partner. Als klant, maar in de eerste plaats natuurlijk als ondernemer, verwacht u immers een snel en concreet antwoord op uw vragen.

Begeleiding en bemiddeling De markt voor bedrijfsmatig

onroerend goed vraagt zowel om specialistische kennis als om een specifieke benadering. U kunt bij ons terecht voor begeleiding en bemiddeling bij de aan- en verkoop en voor huur of verhuur van bedrijfs- of kantoorruimtes, taxaties, maar ook voor het beheer van bedrijfsmatig onroerend goed. Directe betrokkenheid Als gecertificeerd makelaar BOG brengen we al uw wensen exact in kaart en lossen we al uw huisvestings vraagstukken voor u op. Wij hebben een uitstekende kennis van de regio, met een directe betrokkenheid met het midden- en kleinbedrijf.

Kay

06 5328 0766

Gerrit
Gerrit Willemsen

06 5323 4124

ERA Bedrijfsmakelaars: Uw deskundige partner in BOG

Snel ERA Makelaars kent een gedegen reputatie als woningmakelaar. Maar ook als het gaat om bedrijfs onroerend goed (BOG) is Snel uw deskundige en betrouwbare partner. Van verhuur tot taxatie en van winkelpand tot bedrijfshal, we zijn u graag van dienst. Of u nu een gerenommeerde ‘captain of industry’ bent of een startende ‘jonge hond’. Meer weten? Bel of mail ons!