ERA Bedrijfsmakelaars is een samenwerking van uw regionale ERA-makelaars
Zijlstra ERA Makelaardij
Nijkerk
033 - 245 33 23
info@zijlstraeramakelaardij.nl
Sträter ERA Makelaardij
Soest
035 - 601 61 51
info@stratermakelaardij.nl
De Ruiter ERA Makelaarshuis
Amersfoort
033 - 470 27 00
info@deruitermakelaarshuis.nl
Snel ERA Makelaars
Leusden
033 - 494 77 20
info@snel-makelaardij.nl

Sterke regionale speler voor Bedrijfs Onroerend Goed

ERA-makelaars Zijlstra (Nijkerk), Sträter (Soest), De Ruiter (Amersfoort) en Snel (Leusden) bundelen hun Bedrijfs Onroerend Goed (BOG) krachten. Op deze manier profiteren wij van elkaars netwerk en expertise en kunnen we onze zakelijke klanten optimaal bedienen.
 
Op individueel niveau zijn wij als makelaars ieder voor zich al langer actief op de BOG-markt. Aangezien de markt zo specifiek is vraagt dat om bijzondere aandacht. Door de krachtenbundeling zijn wij nu een volwaardige BOG partner voor het volledige MKB, met een groot netwerk in de regio.
 
Wij constateren een duidelijke behoefte. Als ondernemer heeft u namelijk genoeg aan uw dagelijks werk. Fiscale zaken, milieuzorg, arbeidsomstandigheden. Het is dan ook prettig om op vastgoedgebied een deskundige partner te hebben. Wet- en regelgeving maken dat er als makelaar net wat andere vragen aan je worden gesteld dan wanneer het gaat om transacties in het particuliere segment. Als uw bedrijfsmakelaar ontwikkelen wij dan ook een gerichte aanpak om vraagstukken op te lossen.
 
Wij begeleiden en bemiddelen bij aan- en verkoop en voor huur of verhuur van bedrijfs- of kantoorruimtes, maar wij verzorgen uiteraard ook taxaties.
 
Meer weten? Wij zijn u graag van dienst!

Joost Zijlstra
Zijlstra ERA makelaardij
Joost Strater
Strater ERA makelaardij
Roland de Ruiter
De Ruiter ERA Makelaarshuis
Gerrit
Gerrit Willemsen
Snel ERA makelaars
Bedrijfspanden

Een goed bedrijfspand hebben is een visitekaartje voor je bedrijf. Klanten willen zien dat uw bedrijf succes uitstraalt en daarmee wekt u vertrouwen. Daarom hebben wij ERA Makelaars met een aantal dochter bedrijven, ERA bedrijfsmakelaars opgezet, voor het beste aanbod aan bedrijfspanden.